Your browser does not support JavaScript!

Reviews

“Bij Lounge 42 hangt een mix van een kantoor- en huiselijke sfeer en dat is door ons als zeer prettig ervaren. Goede parkeergelegenheid en rustige locatie. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Aqualectra b.v. – Heerhugowaard

”Wij hebben reeds enkele malen gebruik gemaakt van Lounge 42. Keurig schone locatie, van alle gemakken voorzien en de service is OK. Voor herhaling vatbaar!”

Horizon College M. Buitenhuis

”Wij maken nu al vier jaar gebruik van Lounge42 voor onze leergang praktisch personeelsbeleid. De deelnemers beoordelen de ruimte met een 8,5! Alles is aanwezig bij deze inspirerende leeromgeving om cursisten goed te begeleiden in hun ontwikkeling.”

Erik Tierolf – Bouwend Nederland

”Lounge 42 beschikt over de juiste faciliteiten om commerciële trainingen tot een succes te maken. Ruime U-opstelling, prettige lichtinval en prima mogelijkheden om in kleine groepjes uit elkaar te gaan. Ik kom er graag!”

Sales Improvement Group – Kesteren

“We hebben hier prettig kunnen werken met de groep. Het geluid is goed en het licht geeft een prettige rustige sfeer. Heel fijn is dat je de temperatuur zelf kunt regelen. Het was een warme dag, dus dan is dat extra prettig. Ik kom graag nog eens terug!”

Jan Adema – Cito