Your browser does not support JavaScript!

Training & workshop

Lounge 42 in het Newton Trade Center op Newtonstraat 42D te Heerhugowaard is ideale locatie voor het geven van workshops en trainingen.

Bij Lounge 42 kunt uw training of workshop geven aan zowel een kleine als grote groep (tot circa 30 man). Dankzij de verplaatsbare achterwand kunnen we de ruimte aanpassen aan het aantal deelnemers. U heeft de keuze uit verschillende opstellingen: u-vorm, klassikaal of in groepjes. Daarnaast hebben we een extra ruimte beschikbaar indien u de groep wilt splitsen. Als u ons vooraf laat weten wat uw wensen zijn, zorgen wij voor de perfecte opstelling zodat u direct van start kunt.


“Dit najaar hebben we onze Leergang Praktisch Personeelsbeleid weer gehouden in Lounge 42. Het is een mooie en sfeervolle ruimte van alle gemakken voorzien. Ook de cursisten hebben de locatie als zeer goed beoordeeld. Zeker een aanrader!”

Lenneke Neef – Bouwend Nederland

Alles wat u nodig heeft voor een effectieve training

Voor uw workshop of training kunt u uw laptop aansluiten op een extra groot formaat flatscreen tv en gebruikmaken van twee flip-overs en stiften. De trainingsruimte is voorzien van moderne audioapparatuur met Bose Sound System en airconditioning. Vanzelfsprekend heeft u de beschikking over een razendsnelle WiFi internetverbinding en heeft u altijd water, een ruim assortiment frisdranken en Nespresso koffie binnen handbereik. Desgewenst verzorgen we een heerlijke lunch. Voor u en de deelnemers is er voldoende parkeerruimte en voor degenen die met de trein reizen, regelen we desgewenst vervoer van en naar het station.


“Voor een belangrijke in-house training zochten wij een gepaste locatie die zowel ambiance als zakelijkheid uitstraalde. Lounge 42 was voor ons een geweldige plek om in een professionele sfeer en ongedwongen ambiance, onze tweedaagse in-house training te verzorgen.”

– Vincent Vermeulen, Vice President Sales EMEA VF Europe Kipling Division

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Neem gerust eens contact op met Marieke Henselmans. U kunt haar per mail bereiken via info@lounge42.nl of telefonisch via 06 – 438 627 72.

De tarieven van onze vergader- en trainingsruimte vindt u in de prijslijst.

Lounge 42 - vergaderruimte Heerhugowaard