Your browser does not support JavaScript!

De vergaderruimte waar u zich thuisvoelt

In het Newton Trade Center op Newtonstraat 42D te Heerhugowaard, vindt u Lounge 42. Hier kunt u ongestoord vergaderen in een stijlvolle ambiance.  

Of u nou op zoek bent naar een kleine vergaderruimte of een ruimte voor een groot gezelschap, dankzij de verplaatsbare achterwand leent de ruimte van tachtig vierkante meter zich voor vrijwel iedere vergadering. Als u ons vooraf laat weten hoe u wenst te vergaderen, zorgen wij voor de perfecte opstelling zodat u direct van start kunt.

Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vergadering

Voor uw presentatie kunt u uw laptop aansluiten op een extra groot formaat flatscreen tv en gebruikmaken van twee flip-overs en stiften. De vergaderruimte is voorzien van moderne audioapparatuur met Bose Sound System en airconditioning. Vanzelfsprekend heeft u de beschikking over een razendsnelle WiFi internetverbinding en heeft u altijd water, een ruim assortiment frisdranken en Nespresso koffie binnen handbereik. Desgewenst verzorgen we voor u een heerlijke lunch. Er is voldoende parkeerruimte en voor degenen die met de trein reizen, regelen we desgewenst vervoer van en naar het station.


“Van de warme ontvangst ,door Gastvrouw Marieke Henselmans ,tot de uiterst goed verzorgde ruimte met alle professionele apparatuur, werd de verwachting volledig waar gemaakt.”

– Vincent Vermeulen, Vice President Sales EMEA VF Europe Kipling Division

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Neem gerust eens contact op met Marieke Henselmans. U kunt haar per mail bereiken via info@lounge42.nl of telefonisch via 06 – 438 627 72.

De tarieven van onze vergader- en trainingsruimte vindt u in de prijslijst.

Lounge 42 - vergaderruimte Heerhugowaard